26 22 17 83 eller 50 13 33 97 clasicar1@gmail.com

Den ultimative drengebil

Chevrolet Corvette fra 1962

Den ultimative drengebil

Konfirmationskørsel til din søn eller datter? Så er denne konfirmationsbil et sikkert hit. Denne model  er nemlig ikke en bryllupsbil – for der er kun plads til én passager. Bilen er en Chevrolet Corvette og årgangen er  1962.

Men til konfirmationen er den et godt valg – og selvom vi kalder bilen “Den ultimative Drengebil”, så ved vi, at også pigerne duperes af denne lækre åbne bil med den fede lyd.

Så hvis din søn eller datter skal have konfirmationskørsel fra kirken til konfirmationsfesten, så kontakt os for en tur i denne lækre sportsvogn.

Konfirmationsbilleder….

Når konfirmanden skal fotograferes er det selvfølgelig helt i orden, at det er konfirmanden, som sætter sig bag rattet i “Den ultimative Drengebil”.

Lykken er En bil med kaleche

 

Når det danske sommervejr tillader det, er det en herlig oplevelse at suse afsted i en gammel klassiker med kalechen ned og med vinden i året.

Så hvis I vælger denne klassiske sportsvogn til kørsel med jeres søn eller datter til konfirmationen, så får de helt sikkert “en på opleveren”.

I en åben bil er turen nemlig helt speciel: Lyde, dufte og synsindtryk bliver ganske anderledes, når kalechen er nede – så både vi og konfirmanden krydser altid fingre for super vejr, når vi kører konfirmationskørsel i denne dejlige konfirmandbil.

 

Du er altid velkommen til at besøge os!

Agergårdvej 24, 7660 Bækmarksbro

 

For rutevejledning tryk her.

Aftal tid inden du kommer.

Eller brug vores kontaktformular til at få et tilbud på din konfirmationskørsel med den samme.

Tryk her for at komme til kontaktformularen.

KONTAKT OS FOR TILBUD

Telefon

2622 1783 eller 5013 3397

Mail

clasicar1@gmail.com

Husk……at fortælle os følgende:

  • Hvilken bil, du / I ønsker
  • Dato og sted for kørslen
  • Program for dagen 

Så vender vi hurtigt tilbage med et godt tilbud til fast pris.