26 22 17 83 eller 50 13 33 97 clasicar1@gmail.com

Den ÅBNE Bryllupsbil

Rolls-Royce Silver Shadow Drophead Coupé fra 1968

Den ÅBNE  Bryllupsbil

Bryllups kørsel med stil? Det får I med denne skønne cabriolet, som er en Rolls-Royce Silver Shadow Drophead Coupé fra 1968.

Bilen er en klassiker, og når solen skinner er denne bil et hit til bryllups kørsel. Den smukke bil vækker virkelig opsigt, når den står foran kirken med kalechen nede, og venter på brudeparret – klar til at køre bryllups kørsel med dem.

Hvis vejret skulle drille, kan kalechen let lukkes med et tryk på en knap. Mange brudepar væIger at køre fra kirken med kalechen nede, og så lukke den lidt senere af hensyn til brudens frisure. 

I juli, august og september er der altid rift om denne åbne bil til bryllups kørsel – så book tidligt, hvis du vil sikre dig denne skønne bil!

Pyntning af bilen

 

Mens brudeparret og alle gæsterne er i kirken, sørger chaufføren for, at brudebilen bliver pyntet med slør både foran og noget tilsvarende bagpå.

Det gør vi selvfølgelig så alle, som brudeparret møder på køreturen, kan se, at der her er tale om fejring af et bryllup – vi er altså ikke bare ude at køre en tur!

Derfor er det også almindeligt, at mange mennesker hilser og vinker til de nygifte på køreturen i bryllupsbilen. 

 

En lækker Rolls-Royce til Bryllups kørsel 

 

Når I vælger denne skønne bil, kan I nyde turen i lækre lædersæder, hvor turen mellem kirke og feststed bliver en mindeværdig oplevelse. 

Siddende på bagsædet i denne luksusbil kan I nyde hinandens selskab og skåle og vinke til forbipasserende.  

 

Et smukt fotominde…….

 

Alle vores bryllupsbiler kan med fordel anvendes, når der skal tages bryllupsbilleder. Vi pynter bilen med brudeslør, og hvis I selv  vælger at pynte bilen med ekstra blomster, er I meget velkommen til det. 

Mange brudepar vælger også at tage et billede af brudeparret og bilen med brudebuketten lagt på køleren – så det er kun fantasien, som sætter grænserne, når I bruger bilen som baggrund på jeres bryllupsbilleder.

 

Du er altid velkommen til at besøge os!

Agergårdvej 24, 7660 Bækmarksbro

For rutevejledning tryk her.

Aftal tid inden du kommer.

Eller brug vores kontaktformular til at få et tilbud på din bryllupskørsel med det samme.

Tryk her for at komme til kontaktformularen.

KONTAKT OS FOR TILBUD

Telefon

2622 1783 eller 5013 3397

Mail

clasicar1@gmail.com

Husk……at fortælle os følgende:

  • Hvilken bil, du / I ønsker
  • Dato og sted for kørslen
  • Program for dagen 

Så vender vi hurtigt tilbage med et godt tilbud til fast pris.