26 22 17 83 eller 50 13 33 97 clasicar1@gmail.com

Kørsel til bryllup

Hvad omfatter et tilbud om bryllupskørsel?

Vi planlægger al kørsel til bryllup individuelt efter jeres ønsker – og det gælder både valg af bil og selve bryllupskørslen.                                                                                        

Men vi får ofte spørgsmålet om, hvad vores tilbud om bryllupskørsel omfatter. Svaret er, at det er forskelligt fra gang til gang, men du kan herunder se, hvad et tilbud kan omfatte. 

 

Vores opgave er derfor at tilrettelægge jeres bryllupskørsel, så den bliver helt som I ønsker det. Både når det gælder afhentning af bruden, kørslen fra kirken/rådhuset og endelig køreturen til foto og fest.

Afhentning af bruden

Mange brudepar vælger, at vores chauffør kommer med bilen og henter bruden hjemme.

Hvis I vælger, at bruden skal afhentes i hjemmet, vil chaufføren komme i god tid. Så ved I, at bilen er klar, når bruden er det. Indtil da vil chaufføren lige give bryllupsbilen er hurtig pudsning, hvis der er behov for det efter kørslen på landevejen.

 

Ledsager på turen til kirken

Når bruden køres til kirken giver det mulighed for, at en evt. ledsager også kan få en køretur i den flotte bil. Brudens ledsager kan nemlig komme med i bilen på turen hen til kirken sammen med bruden.

Det ved vi, at mange er rigtig glade for – uanset om ledsageren er brudens far, en eller flere brudepiger, eller en anden, som bruden gerne vil invitere med på sin kørsel til bryllup i kirken.

Foran kirken

Bryllupsbilen skal selvfølgelig holde klar udenfor kirken, så den er på plads, når brudeparret kommer ud af kirken efter vielsen.

Chaufføren har sørget for at pynte bilen, så den står klar med tyl / brudeslør og evt. flag. Så kan alle se, at dette er en bil til bryllup, som er klar  til at køre bryllupskørsel med et nygift par. 

Mens gæsterne lykønsker brudeparret, står brudebilen klar og chaufføren står diskret og venter. Chaufføren kan også svare på spørgsmål om bryllupsbilen, hvis gæsterne gerne vil høre lidt om den. 

 

Champagne til bryllupskørsel

Når det er tid til at køre fra kirken, hjælper chaufføren brudeparret ind i bilen. Og hvis der skal skænkes et glas kold champagne, er det også nu, at champagneproppen skal springe, så brudeparret for første gang kan sige skål til hinanden som ægtepar.

Køreturen til foto og fest

Når der er hilst på alle bryllupsgæsterne, og der er blevet taget billeder i eller ved kirken, er det tid til at køre fra kirken. 

Brudeparret har ofte på forhånd aftalt, hvilken tur, de gerne vil køres, og ellers prøver vores chauffør at vælge en smuk rute. 

 

Bryllupsbilleder

Hvis brudeparret har ønsker om en tur, hvor der undervejs skal tages bryllupsbilleder, kører bryllupsbilen denne tur.

Bryllupsbilen er oftest med på en del af billederne. Det er forskelligt, hvor meget tid, der skal afsættes til foto. Det er vores erfaring, at det med en professionel fotograf oftest skal afsættes ca. 1 time til foto.

Når de smukke bryllupsbilleder er taget, sættes kurs mod feststedet, hvor brudeparret modtages af bryllupsgæsterne.