26 22 17 83 eller 50 13 33 97 clasicar1@gmail.com
Silver Cloud
Bookingkalender
Amerikanerbil til bryllupskørsel
Bryllups kørsel i Rolls-Royce
Rolls-Royce til brudekørsel
Chauffør til bryllupskørsel

Vælg din bryllupsbil - klassisk limousinekørsel

Hvordan vælger jeg bilen til min bryllupskørsel?

 

Klassisk limousinekørsel – det er det, vi kalder det, når vi kører limousinekørsel i vores 6 klassiske biler. De 5 af vores bryllupsbiler er af mærket Rolls-Royce. De to andre biler, som vi bruger, til det vi kalder “klassisk limousinekørsel”, er en amerikaner, nemlig en åben Ford Galaxie og en engelsk Daimler Majestic Major. Vores biler er forskellige i type, og de har hver deres fordele. Men uanset, hvilken bil, du vælger er du sikker på, at bilen er en klassiker fra sin tidsperiode. Vi har biler i forskellige aldre – den ældste er fra 1948 og den yngste er fra 1977 – så tag et kig på billeder og beskrivelser af de smukke bryllupsbiler, og find din drømmebil!

 

Blandt de biler, som vi kan tilbyde finder du både biler som er lukkede, og du finder også 2 biler, som har kaleche. Så hos os kan du finde den helt ideelle bil til bryllupskørsel, jubilæumskørsel, polterabend, fødselsdagskørsel, konfirmationskørsel, jubilæer og til anden eventkørsel.                                                                                

Vi rådgiver selvfølgelig også meget gerne om valg af bil, når du kontakter os – men hvis du inden da selv har kigget på billederne og beskrivelserne af hver enkelt bil, så kan det være, at du allerede har fundet din drømmebil. Så er opgaven for os kun at finde prisen til dig, og at se, om bilen er ledig. 

 

Du kan læse meget mere om vores 7 smukke, klassiske biler ved at trykke videre til de enkelte bryllupsbiler. Det gør du ved at finde, den bil som du ønsker under menuen “Vælg bryllupsbil”. Eller du kan blot vælge at trykke på et af billederne af de 7 klassiske biler her på siden.