26 22 17 83 eller 50 13 33 97 clasicar1@gmail.com

Den unikke Bryllupsbil

Daimler Majestic Major DR 450 fra 1966

Den unikke bryllupsbil

Denne imponerende limousine bygget af Daimler er en unik bil til limousinekørsel – den har plads til hele 5 personer plus 2 børn i alderen 3- 12 år, idet man kan vælge mellem enten at have suverænt med plads på bagsædet, eller at benytte sig af de 2 klapstole.

Denne flotte limousine er totalrestaureret både indvendig og udvendig, så en bryllupskørsel i den, vil være en stor oplevelse.   

En rigtig herskabsbil

 Denne limousine kombinerer klassisk engelsk charme med rigtig gode køreegenskaber – og Daimler har derfor altid været blandt favoritbilerne i det engelske kongehus, og også det danske kongehus har en del Daimler i bilparken. Mellem herskabet bagi og chaufføren er der en adskillelse i glas.

Modellen Daimler Majestic Major har desuden været en foretrukken direktionsvogn, og den har stået på mange herregårde. Modellen DR 450 er limousineudgaven, og den er perfekt til både bryllupper og anden limousinekørsel. 

En Unik bil med flag og tyl

 Da bilen har kørt i England er den selvfølgelig højre styret, og på pladsen ved siden af chaufføren, er der plads til 2 af bilens tilladte 5 voksne passagerer, så den er perfekt til limousinekørsel.

Og når bryllupsbillederne skal tages, så kan der både tages billeder af brudeparret i bilens bløde sæder, eller bilen kan være en flot kulisse for billederne, når den er pyntet med både flag og tyl.

Skal denne unikke bil – som kun er fremstillet i 864 eksemplarer – være jeres bryllupsbil???

Du er altid velkommen til at besøge os!

Agergårdvej 24, 7660 Bækmarksbro

 

For rutevejledning tryk her.

Aftal tid inden du kommer.

Eller brug vores kontaktformular til at få et tilbud på din konfirmationskørsel med den samme.

Tryk her for at komme til kontaktformularen.

KONTAKT OS FOR TILBUD

Telefon

2622 1783 eller 5013 3397

Mail

clasicar1@gmail.com

Husk……at fortælle os følgende:

  • Hvilken bil, du / I ønsker
  • Dato og sted for kørslen
  • Program for dagen 

Så vender vi hurtigt tilbage med et godt tilbud til fast pris.