26 22 17 83 eller 50 13 33 97 clasicar1@gmail.com

Den ElegantE Bryllupsbil

Rolls-Royce Silver Dawn Empress Line fra 1954

RollsRoyce Silver Dawn

Vil du køre bryllupskørsel i chefdesigneres FAVORIT bil?

 

 

Den ElegantE Bryllupsbil

Denne fantastisk flotte bil er den mest sjældne bil i vores bilsamling. Modellen er kun bygget i 12 eksemplarer, og den hedder Rolls-Royce Silver Dawn Empress Line. Bilens designer betegner netop denne bil som den smukkeste han har designet i sine mange år som chefdesigner hos Hooper & Co.

Vi var så heldige, at vi kunne købe denne bil i 2023 fra en dansk familie, som har ejet bilet  siden  1981. Oprindeligt blev den købt af the Earl of Derby og den blev malet i en farvekombination, som kun hans biler måtte bære. Ved det senere salg til direktøren for Dunlop måtte en del af bilen derfor males om. Derfor er bilen i  dag beige på siden, mens den sorte farve er den oprindelige cellulosemaling. 

Denne nye bil er samlingens dyreste og den har lækre bløde lædersæder og fantastisk flot træværk.  

Rolls-Royce med brudebuket

Pyntning af bilen

Vi bliver ofte spurgt om, hvordan bilen pyntes i forbindelse med et bryllup.

Vi tilbyder altid at chauføren kan pynte bilen med brudeslør både foran og bag på bilen, så der er slør på, når brudeparret kommer ud fra kirken/rådhuset sammen med gæsterne. 

På den måde er det synligt, at I er nygifte, når I kører afsted på en uforglemmelig køretur for at fejre jeres bryllupsdag. 

Hvis I ønsker anden pyntning med f.eks blomstrbuketter, er dette muligt efter aftale, og i så fald skal I selv sørge for dette. 

 

"Doras storesøster"
Rat i højre side

rEn Rolls-Royce med rattet i den anden side

 De fleste Rolls-Roycer har kørt i England, og det har denne bil også indtil den i 1981 kom til Danmark. Derfor sidder bilens rat også i denne bil “i den forkerte side”!

Bilens bløde lædersæder er de originale, og lavet af danske kohuder, fordi de engelske huder ofte var skadet af pigtråd. Så når I sætter jer på bagsædet af denne elegante klassiker, bliver I en del af historierne i denne bil, som for år tilbage også har transporteret Dronning Margrethe under et besøg i Jylland. Træværket i denne gamle bil er helt utroligt flot, så også interiøret lever fuldt op til navnet “Den Elegante Bryllupsbil”. Et navn, som vi i øvrigt har valgt sammen med bilens danske ejer gennem mange år. Glæd jer til en luksusoplevelse i denne meget sjældne bil ved kørsel til jeres bryllup. 

 

Silver Cloud 1957

Du er altid velkommen til at besøge os!

Agergårdvej 24, 7660 Bækmarksbro

For rutevejledning tryk her.

Aftal tid inden du kommer.

Eller brug vores kontaktformular til at få et tilbud på din bryllupskørsel med det samme.

Tryk her for at komme til kontaktformularen.

KONTAKT OS FOR TILBUD

Telefon

2622 1783 eller 5013 3397

Mail

clasicar1@gmail.com

Husk……at fortælle os følgende:

  • Hvilken bil, du / I ønsker
  • Dato og sted for kørslen
  • Program for dagen 

Så vender vi hurtigt tilbage med et godt tilbud til fast pris.